Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 4 martie 2011

De la ANCOM: Adoptarea regulamentului aflat în discuţia Consiliului Consultativ

În cadrul ultimei şedinţe Consiliului Consultativ, ANCOM a adoptat decizia privind planurile emisiunilor filatelice, condiţiile de emitere, tipărire, punere în circulaţie, retragere din circulaţie şi de comercializare a timbrelor şi efectelor poştale. În urma observaţiilor primite în perioada de consultare publică, ANCOM a efectuat o serie de completări şi modificări, termenul până la care societatea Romfilatelia urmează să stabilească şi să supună spre aprobare ANCOM planul emisiunilor pentru anul următor fiind fixat pentru data de 15 septembrie. După aprobare, Planul va fi publicat de către Romfilatelia pe pagina proprie de internet şi va putea fi modificat sau suplimentat doar în situaţii excepţionale, temeinic justificate, şi doar cu aprobarea ANCOM.

De asemenea, ANCOM a eliminat din decizie valorile nominale ale timbrelor ce compun emisiunea filatelică şi a decis reducerea de la 25 de ani la 5 ani a termenului privind marcarea evenimentelor istorice pe emisiunile filatelice. Autoritatea va putea aproba în cazuri excepţionale emiterea unor emisiuni în cazul cărora anumite reguli de selectare a tematicii, subiectelor şi motivelor acestora să nu fie obligatorii, dar care prin natura lor, au o importanţă deosebită în ceea ce priveşte dezvoltarea domeniului filatelic şi imaginea României pe plan mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu