Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 18 martie 2011

Le mai găsiţi doar până mâine!

19 martie este ultima zi de depunere a ofertelor la licitaţia casei germane Harald Rauhut. Trei piese mi-au plăcut în mod deosebit:

Austria, 1850, bloc neregulat de cinci mărci din valoarea de 1 Kreuzer galben, obliterat Lugos tip D (dublu cerc cu agrafă). Ştampila este comună, piesa - nu! Preţ de plecare: 1.600 euro (nu vă spun ce cotă are după Ferchenbauer, că vă apucă ameţeala).

O scrisoare foarte frumoasă cu un unicat de 30 Parale 1862 cu margini enorme (într-adevăr este o piesă de colecţie), cu un preţ de plecare de numai 100 euro.

De la 200 euro pleacă această piesă foarte frumoasă, cu o francatură din patru culori Spic (fără filigran), plus francatură mixtă cu o marcă franceză tip "semănătoarea", pe un formular de 5 Bani de mandat internaţional. Cred că am mai văzut o piesă similară (dacă nu a fost chiar aceasta, nu mai îmi aduc aminte cu certitudine, dar îi am pe undeva "poza"...).

Succes amatorilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu