Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 31 martie 2011

Istoria Poştei - pe DVD

Potrivit unui comunicat publicat de CN Poşta Română, aceasta a lansat, pe durata anului şcolar 2010-2011,  un curs despre Istoria Poştei care cuprinde prezentarea "Istoria Poştei", pe format DVD,  precum şi continuarea  programului  “O scrisoare completată corect va ajunge întotdeauna la destinaţie”, program pe parcursul căruia copiii vor deprinde completarea corectă a tuturor datelor înscrise pe plic, precum şi stimularea acestora pentru comunicarea prin intermediul corespondenţei şi, nu în ultimul rând, dezvoltarea pasiunii pentru filatelie.

Cursul a fost susţinut, cu deosebit succes, în zilele de 29 şi 31.03. 2011, la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 1  Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII nr.1 Gura Humorului, jud. Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII nr.13 Botoşani şi Şcoala  nr.14 “Ştefan cel Mare” Botoşani.

2 comentarii:

  1. Salve Max !
    Sunt deosebit de interesat de acel DVD !
    Cine a susţinut acel curs ? Cum de s-a întâmplat în nordul Moldovei ?
    Aş vrea să mă calific în susţinerea unui astfel de curs şi să-l prezint şi la şcolile dei Vatra Dornei !
    Cu stimă ,
    Andrei , Vatra Dornei

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei: Nu ştiu să-ţi răspund, ar trebui să iei legătura cu cei de la Poştă. Dar după cum îi cunosc eu, nu cred că pe acel DVD e mare lucru. Pun pariu că din primii zece poştaşi cu funcţii mari n-a auzit niciunul de Minescu!... :))

    RăspundețiȘtergere