Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 1 martie 2011

"Prânzul cel de taină"...

«În timp ce angajaţii Romfilatelia SA aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă societatea lor va fi preluată de Poşta Română, şefa acestora savurează bucate alese alături de unul dintre oamenii-cheie. Prietenul Cristinei Popescu este Ioan Anton, şeful unui departamentul din cadrul Curţii de Conturi a României, care verifică modul în care sunt administraţi banii din apărarea naţională, administraţie, interne, mediu şi comunicaţii. De altfel, consilierul de conturi Anton reprezintă una dintre instituţiile de care depinde viitorul societăţii Romfilatelia. Mai exact, Curtea de Conturi trebuie să avizeze proiectul de fuziune a SC Romfilatelia cu Poşta Română, proiect ce a enervat-o la culme pe Cristina Popescu. Zilele trecute, "Stăpâna timbrelor" şi-a exprimat nemulţumirea chiar şi în mod public, printr-un comunicat acid: "Desfiinţarea Romfilatelia înseamnă un act de involuţie şi de întoarcere în timp, contrar intereselor statului şi interesului public naţional"».

Materialul a fost publicat de ziarul Cancan, dându-se chiar mai multe detalii, inclusiv un "instantaneu" cu cele două personaje.

Mă rog, declaraţia citată, aceea cu... act de involuţie..., interesele statului..., mi se pare cel puţin deplasată. Au mai fost mulţi care au crezut că ei reprezintă, ori ei sunt statul. Mă abţin să spun mai multe, mai ales în această primă zi de primăvară.

Cât despre domnul Ioan Anton, chiar îmi permit să-l întreb (aşa... ca de la cetăţean la personaj plătit din banii contribuabililor) ce părere are despre materialele de protocol distribuite de Romfilatelia, în plus (dacă tot răspunde şi de mediu), i-aş cere nu părerea, ci constatările domniei sale, împreună cu măsurile luate de dumnealui şi cele propuse şefilor ierarhici, în afacerea pădurilor retrocedate şi... tăiate, care tocmai constituie subiectul excelentului reportaj al celor de la ProTV, "România, Te iubesc"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu