Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 24 august 2013

Lot de clasice

La licitaţia cu nr. 353 a casei germane Götz, care are termen de prezentare a ofertelor pe 27 august a.c., mi-a atras atenţia un lot de clasice prin cele trei capete de bour din a doua emisiune pe care le conţine (click pe imagini pentru mărire).


Nu îmi plac ultima piesă de 30 parale "Principate", şi nici mărcile de 2 şi 5 parale Cuza (din cauza ştampilelor). Dar restul pieselor par originale.
Tot lotul are un preţ de strigare de 500 de euro, pentru cei interesaţi (fără taxe şi anexe, desigur).

2 comentarii:

  1. Stampila tip "gratar" de pe piesa de 2 parale Cuza isi are locul ei bine definit in istoria postala de la noi. Ma gandesc ca este imbucurator faptul ca loturile de acest fel (si cu astfel de piese) sunt bine cotate in licitatiile straine. Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este, din păcate însă, nu există niciun expert care să-şi asume o certificare a originalităţii ştampilei "grătar" pe piese izolate. Lucrul acesta nu se întâmplă însă pentru piesele întregi sau fragmentele mari.

      Ștergere