Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 26 iunie 2012

Iar a "furat-o" careva...

Am văzut mai devreme rezultatul unei licitaţii care m-a lăsat mască. Un fals ordinar al mărcii de 54 parale Cap de bour (prima emisiune) a stârnit o adevărată... furtună.

Nu ştiu la ce s-or fi uitat cumpărătorii, dar aceasta este doar o "caricatură". Capul bourului nu seamănă nici pe departe cu cel al mărcii originale.

Piesa a fost oferită de un vânzător din Italia, care în mod cert ştia că ea nu este originală. Priviţi mai jos evoluţia bidurilor.

Un cunoscător nu punea la vânzare un cap de bour original la doar 99 de cenţi. Măcar atât puteau să realizeze cumpărătorii, deoarece vânzătorul nostru oferă în mod frecvent piese româneşti, iar cei interesaţi de România îl urmăreau, mai mult ca sigur.

Acelaşi vânzător a oferit însă şi o piesă interesantă, originală: un bloc neuzat de şase din marca de 30 parale 1862 (click pe imagine pentru mărire).

Blocul a fost vândut cu 382 dolari, după 16 biduri.

6 comentarii:

  1. Sa fii onest in ziua de azi, mai ca pare un delict...si tare cred ca e gresit sa fie asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salve Max !
    Trage cu ochiul si aici

    http://www.vinde-ebay.ro/auction_details.php?auction_search=1&auction_id=147112&option=basic_search&src_auction_id=&keywords_search=&buyout_price=&reserve_price=&quantity=&enable_swap=&list_in=&results_view=&country=&zip_code=&username=&basic_search=timbre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei, portalul acesta funcţionează oleacă... ilegal. Nu corespunde legislaţiei în vigoare, mai foloseşte în plus şi un nume care duce în eroare asupra proprietarului.

      Bineînţeles că şi piesele acelea sunt falsuri.

      Ștergere
  3. Petele,Max,petele i-au fermecat pe cumpărători :)!
    Petele sunt autentice 100%

    RăspundețiȘtergere