Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 26 iunie 2012

Expoziţia Generală, 1906

Urmărind preţurile realizate pe portalurile online de către unele emisiuni româneşti, am remarcat şi "apetitul" cumpărătorilor pentru această emisiune, dar cu anumite condiţii: seria normală, neuzată şi fără şarniere sau urme de şarniere este de regulă mult căutată. Aceeaşi emisiune, dar cu supratiparul "SE" în stare neuzată este şi ea căutată, chiar dacă mărcile au şarnieră. Explicaţia este dată de tirajul mic al emisiunii.

Din prima categorie, o serie neuzată fără şarnieră a realizat un preţ final de 140 dolari, după 24 biduri. Părerea mea este că merită mai mult, dar se pare că acesta este nivelul pieţei deocamdată.

Din a doua categorie, o serie neuzată cu supratipar (cu şarnieră) a realizat 155 dolari, după 26 de biduri. O asemenea serie fără şarnieră merită mai mult decât dublul acestui preţ, dar în euro, nu în dolari. Nici măcar prin licitaţiile mari n-am mai văzut de mult timp o serie neuzată, fără şarnieră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu