Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 28 iunie 2012

Coală de "Principate"

Cu vreo zece zile în urmă, un vânzător străin a oferit o coală întreagă din marca de 6 parale "Principatele Unite", tirajul din 1864 (marca neemisă).


Coala arată destul de bine, având marginile complete şi nerupte (cu o mică excepţie vizibilă jos, dar fără importanţă pentru ansamblul colii). Oferta a generat puţină "bătaie" între amatori, coala fiind achiziţionată după 43 de biduri, cu 318 euro.

4 comentarii:

 1. Frumoasă, nici că ar fi prea scumpă pentru ce este şi pentru cine are ..., dar am senzaţia că este lipită binişor de foaia cadrilată.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă asigur că beleaua cu care s-a procopsit noul proprietar a intrat în preţ... :)))

   Ștergere
 2. Max !
  Nu inteleg limbajul din comentariile anterioare !
  Respectuos va rog dati explicatii si profanilor !
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dl. Ionescu a spus că este o piesă frumoasă, iar preţul nu este prea mare. Dar are impresia că acea coală este lipită pe foaia de album. Această "belea" (coala lipită pe foaia de album) a fost asumată de cumpărător, odată cu achiziţionarea ei.

   Ștergere