Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 3 mai 2011

eBay: ID-ul "cp055" înregistrat în Canada

Sellerul cu acest ID a vândut, acum câteva zile, vreo şase serii de "Expoziţia" din 1906 cu supratipar SE. Imaginile la cele şase serii par a reprezenta aceeaşi serie, la care o valoare are dantelura 13½ (din câte ştiu, nesemnalată încă la emisiunea supratipărită).

Problema nu este însă aceasta: acelaşi individ a vândut recent produse contrafăcute, iar un buyer l-a catalogat drept scammer. În plus, preţul ridicol de mic perceput pentru seriile de supratipare este prea bun pentru o astfel de emisiune (despre care specifică tirajul de numai 1.200, cunoscând deci despre ce este vorba). Numărul mare de serii oferite poate indica şi o posibilă contrafacere a supratiparului, pe exemplare cu diverse defecte (ilustraţia este mult prea mică pentru a putea distinge ceva).



Dacă doriţi să cumpăraţi de la acest seller, vă recomand să manifestaţi atenţie.

Un comentariu:

  1. am prins sfarsitul licitatiei. Suma era ridicola pentru aceasta serie, dar ma felicit ca nu am supralicitat

    RăspundețiȘtergere