Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 4 mai 2011

Ştiai de "Campania 2%"?

Contribuabilii persoane fizice cu domiciliul fiscal în România pot dispune, prin completarea adecvată a declaraţiei privind veniturile încasate, să direcţioneze 2% din impozitul pe venit ce i-a fost reţinut către o ONG. Ce este ONG? Orice persoană juridică înfiinţată legal în România, cu un scop patrimonial.

Eşti filatelist împătimit? Poţi dispune ca 2% din impozitul tău pe venit să fie direcţionat către o persoană juridică fără scop patrimonial din localitatea ta. Care persoană juridică poate fi şi asociaţia filatelică sau clubul la care eşti afiliat, sau de care te-ai ataşat în activitatea ta de colecţionar. Chiar nu te costă nimic, decât un drum la administraţia financiară care te are în evidenţă. Oricum acei bani sunt reţinuţi la bugetul de stat, dar poţi face o faptă nobilă. Ajută filatelia organizată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu