Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 12 mai 2011

Banalul plic se reinventează

Compania americană Sound Expression ne propune un nou tip de plic: plicul vorbitor şi care se poate reutiliza!
Ce poate el să facă? Ei bine, plicurile sunt prevăzute cu un difuzor minuscul care poate reda o scurtă înregistrare, pe durata a 10 secunde. Bine-bine, dar cine face înregistrarea? Utilizatorul, desigur! La interior se găseşte un mic buton care, odată acţionat, permite înregistrarea scurtului mesaj (pentru că există şi un minuscul microfon). La deschidere, plicul va "reda" automat înregistrarea.

(click pe imagine pentru mărire)

Plicul este disponibil în mai multe dimensiuni (cele standard acceptate de poşta americană). Chestia cu reutilizarea se pare că este chiar reală, cu singura condiţie ca inscripţiile să fie făcute cu stilou cu cerneală. Potrivit companiei americane, poşta este instruită să utilizeze numai francarea manuală pentru această categorie de plicuri. Un astfel de plic minune costă 4,75 dolari şi se comercializează în seturi de câte zece bucăţi.

Via Red Ferret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu