Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 5 mai 2011

Poşta: sediul central lăsat în gaj?

O ştire publicată astăzi de portalul Money.ro (preluată însă promt şi de Ziare.com) îl citează pe directorul general Daniel Neagoe, care ar fi afirmat că pentru plata a 10% din contravaloarea amenzii primite de la Consiliul Concurenţei (despre care am scris aici) s-ar putea apela la o chichiţă: din cauza lichidităţilor mici de care dispune, procentul de 10% din amendă (contestată în justiţie de către Poştă), adică circa 2,4 milioane de euro, s-ar putea depune sub forma unei scrisori de garanţie bancară, care s-ar acoperi prin "gajarea" sediului central din B-dul Dacia.
Amenda de circa 24 milioane de euro primită de Poşta Română de la Consiliul Concurenţei la sfârşitul anului trecut a fost deja contestată în justiţie, interesele companiei naţionale fiind apărate de casa de avocatură a lui Valeriu Stoica. În situaţia în care cîştigă în urma contestaţiei depuse, Poşta ar primi înapoi aceşti bani (respectiv s-ar anula scrisoarea de garanţie bancară).
Dar dacă nu câştigă, se mută oamenii cu birourile în stradă? Probabil că nu, dar trebuie mereu ca salariaţii să stea cu inima-n gât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu