Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 16 august 2012

Poate...


8 comentarii:

  1. e greu! dar putem incerca:)
    seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Normalitate contrafacuta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. La ceea ce au spus foarte corect colegii de mai sus, eu aş mai adăuga : ceea ce vedem mai sus e doar o...iluzie optică, şi nu numai..."optică".E o iluzie de..."optică!" :)))
    Bună imagine! Mulţumim, Max Peter!

    RăspundețiȘtergere
  4. Totusi avem si sansa asta : nu exista normalitate . Normalitatea este ceea ce tine de realul tineretii noastre , de felul in care am fost educati sa percepem si sa simtim lumea , valorile ei.
    Mie imi place enorm ceea ce spunea candva marele cercetator al operei lui Mihail Eminescu , PETRU CRETIA : Libertatea este capacitatea de optiune a unui spirit concret intr-un spatiu concret. Am retinut aceasta "definitie" de la vreo 16 ani si o interpretez si reinterpretez mereu , conform experientei de viata. Definiia libertatii are un usor parfum hegelian ceea ce o face sa explodeze creativ in amarata mea existenta.

    De peste 20 ani Rudolf Steiner ma uimeste . Spune el undeva asa :

    "Orice idee care nu devine in tine un ideal distruge in sufletul tau o forta.Orice idee care devine un ideal , naste in tine forte ale vietii" .

    Am simtit acest lucru in propria experienta de viata .

    Max , multa lumina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei, mai aşteaptă să treacă vreo 20-30 de ani şi încearcă atunci să-ţi explici viziunea.
      Mulţumesc pentru urare.
      Lumina o căutăm toţi. De găsit însă, fiecare se îndreaptă spre altă destinaţie nescrisă.

      Ștergere