Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 20 august 2012

Încă un şir de făcături

Vânzătorul cu ID-ul hold21112 de pe eBay continuă să ofere făcături. Mai nou (probabil pentru că nu găseşte suficientă "marfă" fără supratipar, a început să utilizeze chiar şi mărci din emisiuni mai târzii, care nu au circulat niciodată pe teritoriul României. Ca în această ilustraţie:


Această marcă de 25 de coroane a fost pusă în circulaţie (în Ungaria) după 1920. Ce treabă o fi avut ea cu România, numai Dumnezeu poate să ştie (şi bineînţeles fabricantul...).

Nu înţeleg cum de nu "sare în ochi" faptul că acest comerciant oferă în exclusivitate numai "supratipare". Puteţi să vă convingeţi vizualizând ultima lui ofertă, aici.

Un comentariu:

  1. Salut Max !

    Acestea sunt fonturi cunoscute scoase la imprimanta. Un mic escroc care cauta sa insele necunoscatori. E foarte trist pentru natia careia ii apartine individul !
    E foarte bine ca ne semnalezi acesti "creatori".
    Ciao !

    RăspundețiȘtergere