Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 4 august 2012

Vine vara, bine-mi pare! Eu m-apuc de renovare...

Cam aşa este de câţiva ani la mine... Acum vreo 12 ani m-am mutat într-o casă veche, construită prin '40, care are nevoie ba de una, ba de alta...
Noroc cu a mea doamnă, cred că este cel mai bun diriginte de şantier pe care l-am cunoscut vreodată!   :D

Dar astăzi mi-am luat revanşa, am ajutat-o la făcut sucul de roşii pentru iarnă (că tot ea va avea de muncă, pentru că m-am stropit ca un purcel, asta-i altceva...   :D)

Ăsta-i motivul pentru care am mai lipsit. Plus nervii pe care mi-i fac cât timp "rumeg" ştirile.

Andrei mi-a recomandat o muzică mai liniştită. Chiar aşa ceva ascult acum.

4 comentarii:

 1. Ce bine ca noi nu facem aici suc de rosii :)))
  Cred ca mama mai face
  Din cate am inteles voi stati la casadeci nu e foarte cald,va mai racoriti in gradina. Dar sa faci bulion vara la bloc, e groaznic, am trait acele timpuri :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred că dacă am cumpăra de-a gata, nu ne-ar costa prea mult. Dar uite că n-are acelaşi gust ca cel făcut acasă. În plus, ştim SIGUR că are ŞI roşii... :)))

   Ștergere
 2. :) bun, bun sucul de rosi facut in casa! ei uite ca eu nu sunt asa de gospodina ca tine si il cumpar :(. da ma fac eu mare!! :)
  zi faina.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să ştii că-i bun! Merge şi băut aşa, direct de la sticluţă.
   Zi faină, Geanina! :)

   Ștergere