Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 22 aprilie 2011

S-a lansat PostMarket

Începând cu 15 aprilie a.c., Compania Naţională Poşta Română SA a lansat platforma de comerţ electronic PostMarket (www.postmarket.ro).

Pe această platformă sunt comercializate bunuri de larg consum şi cărţi, în baza unor parteneriate încheiate cu SC D-MAIL DIRECT SRL şi Editura NEMIRA.

UPDATE
Nu m-am putut abţine să nu fac un "tur" al magazinului virtual, fiind un cumpărător destul de fidel pentru câteva magazine online. Nu m-am uitat peste titlurile cărţilor oferite de Nemira, dar am căutat printre gadget-uri. Am dat peste trei produse care mi s-au părut interesante şi utile pentru pasiunea noastră.

O lupă cu lanternă,...

... o lupă cu led,...

... şi un scanner portabil, care funcţionează cu baterii şi care salvează imaginile scanate pe un card de memorie (un astfel de dispozitiv mi-am dorit întotdeauna - mai ales când mă aflam pe la ceva licitaţii sau expoziţii, sau poate chiat prin vizită la un alt colecţionar, ce ţinea morţiş să-mi facă sânge rău cu ce mai descoperise el şi eu nu ştiam!...).
Aşa că, dacă doriţi să faceţi un cadou, aveţi un nou magazin virtual.

Un comentariu:

  1. Interesant ca n-au investit intr-un soft de mgazin online, ci au ales o platforma gratuita (oscommerce). Si template-ul mi se pare ca l-am mai vazut undeva, ei doar l-au modifict putin.

    RăspundețiȘtergere