Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 3 martie 2014

Câteodată e bine să-ţi muţi fizicul şi în offline

Nu am obiceiul să scriu despre ce fac eu în offline. Pentru că nu ar interesa prea multă lume, dar şi pentru că nu mă dau în vânt după aşa ceva.
Ieri însă am lăsat internetul, blogul, licitaţiile şi fluxurile RSS şi am ieşit în oraş, în ciuda vremii câineşti şi neţinând cont de greutatea cu care mă deplasez de când am avut nenorocitul de accident.
Am avut plăcerea să cunosc "live" un alt blogger, pe care îl ştiu "virtual" de vreo doi ani buni cred.  Este vorba despre proprietarul Colţului cu muzică şi al Paporniţei, o sămânţă de ardelean get beget în compania căruia am petrecut câteva ore plăcute cu adevărat.
După primul sfert de oră aveam deja senzaţia că ne cunoaştem de mult timp, iar discuţia şi-a dat drumul singură. Poate că şi ambianţa a avut partea ei de "vină", fiind pe terenul meu am evitat o invitaţie într-un loc netestat şi am ales un locşor cu nume cald: La mama.
De aceea vă spun că e bun şi un "live meet". Face bine la suflet.

Îţi mulţumesc pentru seara acordată, Călin!

4 comentarii: