Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 8 martie 2013

Ne vedem mâine la Braşov şi discutăm!

După ce am pus pe blog cele două clipuri cu discuţia de pe Money Channel la care a participat directorul Muzeului Filatelic, Ioan Cristescu, m-am pomenit cu un maldăr de mesaje atât de la cunoscuţi, cât şi de la cititori care mi-au scris acum pentru prima oară.
Se pare că afirmaţiile deplasate ale acestui angajat la statul român la adresa colecţionarilor (care ar avea propriile lor interese, netrebuind "amestecaţi" cu experţii) şi-au găsit un răspuns nu prea "dulce".

"Acest individ ar trebui să părăsească imediat funcţia şi să înapoieze Poştei toţi banii primiţi ca salariu de când e director! Dacă n-ar fi existat colecţionarii, el n-ar fi avut astăzi un loc de muncă, este doar un profitor!"

Ăsta nu-i decât unul dintre mesajele primite, nu vă povestesc şi de altele, unde cuvintele sunt mult mai dure.
Am înţeles dorinţa voastră de a realiza împreună un material mai amplu referitor la toţi angajaţii statului pe linie de cultură. Aştept în continuare idei şi propuneri de la voi.

Cei care vă veţi afla mâine la Braşov, ne putem întâlni la un pahar de vorbă.

8 comentarii: