Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 10 martie 2013

Încă un Cap de bour fals pe eBay

Am văzut piesa ceva mai târziu, când mai erau doar câteva ore până la terminarea licitaţiei. Am menţinut lotul sub observaţie să văd cum se termină şi dacă se va vinde. Licitaţia s-a terminat şi lotul s-a vândut. Nu "nemaipomenit", dar cu un preţ îndeajuns de piperat pentru un fals ordinar.
O păsărică îmi spune că vânzătorul (un ID înregistrat în Germania - tot deţin ei recordul) ştia prea bine ce vinde. Imediat după terminarea licitaţiei, lotul a fost şters din listing, dar portalul are "memoria" lui (click pe imagine pentru mărire). Vânzător: ID-ul 19rudolph51.


Ilustraţia piesei a fost îndeajuns de mică pentru a nu permite unui neiniţiat să distingă prea multe.


Mai jos vă prezint şi o marcă originală (aparţinând colecţiei Heimbüchler, scoasă la licitaţie la casa elveţiană Corinphila în decembrie 2010). Puteţi face comparaţie. Sar în ochi diferenţele la forma goarnei şi la desenul cifrei "54", plus altele şi altele. Învăţaţi să le distingeţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu