Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 18 iulie 2015

Referitor la publicarea articolelor pe blog şi la urmărirea acestora

Timp de mai mulţi ani am tot amânat lucrul în interes personal în ceea ce priveşte filatelia. Numai că problemele medicale cu care m-am confruntat în urmă cu două luni mi-au lăsat în faţă imaginea unei posibilităţi la care nu m-aş fi aşteptat: aceea de a nu mai putea face nimic.
Din această cauză m-am hotărît să o mai răresc cu plimbatul pe Facebook şi să pun osul la treabă, la "puricarea" stocurilor de mărci pe care le-am adunat în decursul anilor.

Aşa că se poate întâmpla ca pe Facebook să nu mai public linkuri către articolele publicate pe blog.
Celor interesaţi de problemele pe care le public le rămâne în această situaţie să apeleze la una din următoarele căi:

- abonarea la articole utilizând un client de RSS; linkul pentru fluxul RSS este următorul:
        http://romanianstampnews.blogspot.com/feeds/posts/default

- abonarea la articole prin mail utilizând acest formular, pe care îl puteţi găsi pe coloana din dreapta a blogului, ceva mai jos:

Pentru că nu mai doresc să pierd timpul pe Facebook, nu voi mai aproba nici cereri noi de prietenie (şi nicidecum cereri ale unor persoane care, după ce le vizionez rapid pagina, este clar că nu au nimic de împărţit cu persoana mea în ceea ce priveşte preocupările).

3 comentarii:

  1. Salut decizia dvs. de a acorda mai mult timp blogului. Vă doresc multă sănătate şi putere de muncă în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cautand opiniile si comentariile dumneavoastra,ajunsesem si eu sa petrec mai mult timp pe facebook decat se cuvenea.
    Salut si eu decizia dumneavoastra,si cum sunt un vizitator aproape zilnic al blogului,nu poate decat sa ma bucure aceasta schimbare.

    RăspundețiȘtergere