Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 24 iulie 2015

Abonarea prin RSS este o formă facilă, pentru că îţi aduce pe propriul calculator cele mai recente ştiri

Nu am mai verificat de destul timp cum a evoluat numărul de abonaţi la fluxul blogului. Ultima dată aveam vreo 30 de persoane interesate, dar astăzi am descoperit (intrând dintr-o absolută întâmplare pe Feedburner) că numărul de persoane abonate a crescut la 172 (click pe imagine pentru mărire).


Vă spun din propria experienţă că aproape toate site-urile şi blogurile serioase au propriile fluxuri de RSS. Dacă se foloseşte un client pentru captarea acestor fluxuri (sunt o mulţime şi aproape toate sunt gratuite), munca de accesare a diverselor pagini de internet prin intermediul "favoritelor" salvate în browserul de internet se simplifică nemaipomenit de mult, deoarece toate ştiile şi articolele noi se află într-un singur loc, la un efort "considerabil" de DOAR UN CLICK de mose.

3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună seara,
   Puteţi să-mi scrieţi la adresa maxpeter.stampnews(at)gmail.com. [Înlocuiţi (at) cu @].

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere