Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 17 noiembrie 2013

S-a vândut o coală de Principate

O piesă frumoasă, oferită pe eBay de către un vânzător din Canada, a fost vândută cu 525 dolari (un singur bid). Chiar dacă este cea mai comună valoare din toate mărcile Principatele Unite, ofertele în coli întregi nu sunt tocmai comune.
Reamintesc faptul că această marcă a fost imprimată, dar nu a mai fost distribuită la birourile telegrafo-poştale, practic avînd statutul de neemisă. Datorită acestui lucru, orice exemplar ştampilat nu poate fi decât fals.


2 comentarii:

  1. Pe mine m-a mirat faptul ca s-a vandut. Am vazut in ultimul timp mai multe asemenea coli complete, majoritatea in stare mai buna si la pret mai mic decat cel vandut acum pe ebay, si nu s-au vandut (asa e piata acum).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiu, tocmai de aceea am şi semnalat-o. Poate că persoana vânzătorului inspiră mai multă încredere în comparaţie cu ceilaţi posesori de coli. Mulţi preferă să apeleze la oameni serioşi, chiar dacă plătesc puţin mai mult.

      Ștergere