Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 25 noiembrie 2013

O serie rară la Austrophil

La licitaţia cu numărul 160 a firmei H. D. Rauch GmbH - Austrophil (din luna octombrie a.c.), unul din loturile frumoase care mi-au plăcut a fost seria neemisă a poştei militare supratipărită cu valori în BANI (pregătită pentru zona ocupată din România, dar care nu a mai ajuns să circule). Seria, în stare neuzată fără şarnieră sau urmă de şarnieră, a fost oferită la un preţ de strigare de numai 800 euro (click pentru mărire).


Lotul a fost vândut în final cu 1.400 euro.

La aceeaşi licitaţie au mai fost şi alte piese foarte frumoase din Austria. Un lot care mi-a plăcut în mod deosebit (mi-ar fi plăcut să-l fi cumpărat, dar timpul s-a anunţat cam... secetos). Este vorba de pirmul tiaj al valorilor mari ale uzualelor din 1916 (culoarile închise), în blocuri neuzate de câte patru mărci, fără şarnieră, NEDANTELATE (click pentru mărire):


Seria de blocuri a avut un preţ de strigare de 1.600 euro, dar a fost vândută cu 2.100 euro (fără taxe şi comisioane).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu