Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 9 octombrie 2014

Un tip cu simţul umorului - UPDATE

Am văzut piesa puţin mai devreme şi nu m-am putut abţine să nu vă arăt această crate poştală simplă (click pe imagine pentru mărire).


Dacă aveţi curiozitatea să cititţi adresa, veţi vedea unde este domiciliul destinatarului:

"Domnului Crişan Mircioiu,
Doktor la medicină la Cluj
Str. Kogălniceanu 70 Câmpina
(Plasa Prahova - Jud. Prahova,
Directoratul Bucureşti - Muntenia - România
Peninsula Balcanică etc. etc. etc.)"

Fără cuvinte...

UPDATE

Am primit un comentariu pe Facebook de la dl. Dr. Mircea Dragoteanu referitor la identitatea destinatarului acestei cărţi poştale, permiţându-mi publicarea lui aici:

"Profesorul Crişan Mircioiu (desinatarul cărții poștale) a fost ginerele lui Onisifor Ghibu şi fin de cununie al lui Octavian Goga. A fost un mare chirurg la Cluj, fiind vreme de decenii şeful clinicii Chirurgie I. A murit de curând, puţin înainte să împlinească 100 ani. Era un tip vesel, extrem de cult, șef mulți ani al Universității Populare, unde ținea conferințe în varii domenii. Inclusiv la vîrste între 90-95 ani era chemat de foști elevi ai săi să le țină studenților câte unul-două cursuri pe semestru... Între altele era şi colecţionar de timbre, tablouri, obiecte de artă populară.Apartamentul său din cartierul Andrei Mureșanu din Cluj, unde l-am vizitat de două ori, avea pereții efectiv tapetați de tablouri, fără niciun loc liber... Iubea atât de mult pictura, «că și-ar fi pus tablouri și pe tavan»..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu