Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 3 august 2011

Astăzi a fost o zi cam aglomerată

Deşi mulţi sunt prin vacanţe sau concedii, alţii mai trebuie să se ocupe şi cu munca, pentru că bloggingul nu e făcut ca meserie, ci este doar o activitate recreativă.

Din păcate pentru cititorii fideli, astăzi nu prea am avut timp să suflu, şi nici să pregătesc articole noi, aşa că am rugămintea să nu se supere pe mine. Sper ca mâine să am ceva mai mult timp liber.

Cred că voi inaugura o rubrică nouă, "De la cititori". Am mai spus în articolele precedente că port o corespondenţă pe email destul de bogată cu cititorii, care mi-au trimis de mai multe ori materiale interesante, cu scopul de a discuta împreună pe marginea lor. Cu acceptul lor voi demara rubrica de care am pomenit. Şi ţin să le mulţumesc pentru gestul lor şi să îmi reafirm opinia că toată lumea va avea de câştigat din aceasta.

6 comentarii:

  1. o initiativa foarte buna :)
    O sa abordezi subiecte diverse sau strict legat de hobby-ul tau?

    RăspundețiȘtergere
  2. presupun ca totul are legatura cu pasiunea ta...
    dar va fi interesant...sigur voi afla lucruri noi...ca de fiecare data aici la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hapi2233: Da, e vorba de filatelie. Dar sunt deschis la orice idee! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pandhora: Mulţumesc frumos, mă măguleşti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, ti-am prezentat blogul pe scurt in aceasta emisiune! http://blogatu.ro/2011/08/blogatu-livetv-promovez-blogurile-noi-si-blogurile-putin-cunoscute.html Sper ca ti-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Blogatu: Mulţumesc frumos pentru prezentare!

    RăspundețiȘtergere