Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 3 februarie 2011

De ce nu şi Okazii.ro?

Mă sună un cunoscut mai devreme să mă întrebe de ce nu prezint şi piese oferite pe site-ul românesc Okazii.ro. Răspuns: pentru că sunt prea mulţi ţepari acolo, pentru că există multe reclamaţii legate de "utilizatorii" portalului şi pentru că, am eu impresia, proprietarii nu se omoară să ia măsuri (legale) împotriva impostorilor.

Dacă vrea cineva să mă contrazică, să citească mai întâi postările de pe asistentapentruconsumatori.ro referitoare la acest portal. Apoi, putem sta de vorbă. Mai mult, am şi exemple concrete de ţepari, unii fiind chiar filatelişti cu pretenţii. Dar mă opresc aici, că mă enervez! Tot astăzi, un prieten îmi povestea cum încerca un vânzător să îşi înşele potenţialii clienţi cu falsuri, inclusiv după ce a fost atenţionat!

Până la urmă, cred că o să încep să dau şi exemple concrete, pentru că o fi ea criza dură, dar cred că este mai important să fii om.

Un comentariu:

  1. Care sunt teparii, ca degeaba e intentia dumneavoastra laudabila, ea nu ajuta concret pe nimeni! Curaj, ca n-o fi foc, doar e datoria dumneavoastra de cunoscator, datorie de constiinta! Iar ei, inselatorii, vor intelege ca, pentru binele majoritatii sufera minoritatea. Asa ar fi cinstit, nu de alta, dar prea multi cumpara de acolo si nu toti au cunostintele necesare si atunci, dupa ce cumpara si se frig, vor fi nevoiti sa revanda altora falsurile, care ajung din nou pe piata, in detrimentul valorilor autentice!
    Cele bune si curaj!

    RăspundețiȘtergere