Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 17 mai 2014

O altă ţeapă dată de un posesor al unor foarte multe calificative

Şi nu este prima dată când o "comite" acest domn sau firmă, ce-o fi. Tot cu mărci româneşti vechi. De altfel, în această "tură" se pare că a desfăcut o colecţie de piese româneşti, în care au mai fost şi alte caricaturi, dar am început să obosesc atrăgând atenţia amatorilor pentru fiecare mizerie scoasă pe piaţă de câte un pafarist (nu mă interesează la ce se pricepe, dar la mărcile noastre este clar un diletant).


Nu cred că m-aş uita la o asemenea porcărie nici în joacă. Dar piaţa este plină de alţi pafarişti şi chilipirgii care nu se învaţă minte în niciun fel. Prostioara de sus a fost vândută cu peste 250 de dolari (după 62 de biduri!!!). Vă daţi seama ce bătălie s-a dat între chilipirgii...   :))))

Şi ca să ştiţi de cine să vă feriţi, puteţi vedea mai jos (click pe imagine pentru mărire).


6 comentarii:

  1. http://www.ebay.com/itm/ROMANIA-6-Used-VF-1858-40pa-Blue-225-/360931305167?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=RLf8ONh9kZHqztv58WFmYPNZgCM%253D&orig_cvip=true&rt=nc

    Si inca una aici, parca as zice ca falsul este unul ceva mai elaboarat.

    Numai bine,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi acesta este un vânzător care şi-a "făcut" o anumită clientelă care are încredere în el. Probabil că tipul este de bună credinţă, aici e treaba celor care vor să cumpere: sunt total paraleli.

      Ștergere
  2. Cine nu știe că acesta este un fals,cred că nici nu va putea învăța asta niciodată !
    Bour cu mustață !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite că a primit şi un nume "de scenă" falsul acesta: bour cu mustaţă! :))))))

      Ștergere
  3. Seamana cu un cap de om...incornoratul e desigur castigatorul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Coarnele Bou(ru)lui le va purta castigatorul.

    RăspundețiȘtergere