Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 12 mai 2014

Eseu cu filigran la Ferdinand

Recent a fost vândut pe un portal de licitaţii online un eseu Ferdinand - "cap mic" cu filigran linii ondulate. N-am mai văzut cam de mult aşa ceva oferit pe piaţă.


Conform anumitor surse, piesa în cauză ar proveni (împreună cu alte piese comercializate deja de acelaşi vânzător) din fosta colecţie a lui Eduard Cohen. Piesa de faţă a fost vândută pentru 150 dolari (beneficiind de un singur bid).
Cine vrea să o examineze mai bine, o poate face cu ajutorul acestui detaliu.

Personal am oarecare rezerve faţă de originea şi originalitatea acestor eseuri (lucrez la un studiu care va prezenta în premieră câteva noutăţi privind planşele şi tipurile unor valori din aceste uzuale şi încă nu "desconspir" subiectul).
Nu sunt eu mai cu moţ referitor la aceste rezerve, chiar Cohen le descrie, etichetându-le apoi cu termenul "autenticitate discutabilă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu