Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 1 august 2011

O ştire interesantă pentru maniacii internetului

RCS & RDS oferă tuturor abonaţilor la internet fix prin fibră optică, un abonament gratuit de internet mobil pe telefoanele mobile.

De la 1 august 2011, toţi abonaţii la internet fix prin fibră optică Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon. Internetul mobil gratuit, Digi Net Mobil Asociat, are o viteză de transfer de până la 7,2 Mbps şi trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, sunt:
  • Digi Net Fiberlink 1, cu viteză de acces de până la 50 Mbps şi trafic nelimitat, de 29 lei;
  • Digi Net Fiberlink 2, cu viteză de acces de până la 100 Mbps şi trafic nelimitat, de 39 lei;
  • Tarifele includ TVA.
Telefoanele mobile care au acces în reţeaua de voce şi date mobile a RCS & RDS, sunt cele cu modem 3G încorporat.
În oferta curentă, compania asigură gratuit şi internet mobil prin modem USB - pentru laptop şi PC. Oferta este adresata tuturor clienţilor Digi Net Fiberlink 2. Toţi clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de internet mobil prin modem USB, pentru numai 10 lei lunar (TVA inclus). Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit în custodie, iar specificaţiile tehnice ale serviciului de internet mobil prin modem sunt aceleaşi cu cele pentru internet pe telefon: viteză de transfer de până la 7,2 Mbps şi trafic nelimitat inclus.

Informaţii despre noul abonament de internet mobil sunt disponibile la http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/mobil/pe-telefonul-mobil, la numerele de telefon 031.400.7777 şi *777 (apelabil din Digi Mobil) sau în oricare dintre punctele de prezenţă ale companiei.

Sursa: aici.

2 comentarii:

  1. Interesant blogl tau. NU stiam ca amia exista in Romania Colectionari de timbre. Ma gandeam ca acetse pasiuni au disparut demult. Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. minoki: Mă bucur dacă îl găseşti interesant. Înseamnă că nu l-am făcut degeaba.
    Mai sunt câţiva "nebuni" încă, ştii cum e vorba, unii au o păsărică, alţii au câte-un stol!
    Şi eu îţi doresc o săptămână excelentă!

    RăspundețiȘtergere