Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 12 martie 2012

Firefox 11 (versiunea finală) este gata!

Puteţi descărca noua versiune a browserului pentru sistemul vostru de operare de aici. Asta dacă nu aveţi răbdare să-şi facă update-ul automat.
Succes!

7 comentarii:

  1. Salut Max !

    Nu este final Max , au revenit ieri şi l-au retrogradat la beta . Oricum , dacă apare cel final ar trebui în primul rând să fie publicat pe site-ul oficial şi acolo nu este , deci .
    Dacă foloseşti Firefox caută în actualizări şi te vei convinge .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băieţii de la SoftwareCrew zic că-i totuşi final:
      http://www.softwarecrew.com/2012/03/whats-new-in-firefox-11-final-available-now-for-desktop-coming-soon-for-android/

      Ștergere
    2. Nu îi contrazic dar mă gândesc că atât timp cât este free ar fi avut prioritate la publicare în primul rând site-ul oficial dar cei de la Mozilla spun că este beta . A fost declarat ieri ca final apoi în scurt timp s-a revenit asupra deciziei , eu aşa ştiu . Bine , nu are prea mare importanţă pentru că nu necesită grabă instalarea lui fiincă 10.0.2 care este ultimul final acum , merge foarte bine şi în plus browser-ul se actualizează singur , cred că la majoritatea celor ce îl folosesc (doar dacă nu vrei asta)

      Ștergere
    3. Eu aştept întotdeauna update-ul automat (sau când aflu că a apărut o versiune nouă, îi mai "dau" un Help > About, că nu o "ia" întotdeauna singur).

      Ştirea a fost dată şi de alte site-uri româneşti. Toţi au indicat acelaşi link, după câte am văzut.

      Nu este prima oară când apare în altă parte înaintea site-ului oficial. De ce, habar n-am!

      Ștergere
  2. Nu sunt eu o specialista, dar am folosit in paralel, pe computer si pe laptop, Mozilla și Chrome. Cu timpul am renuntat la Mozilla, am avut mult mai multe probleme decat cu celalalt. O mai folosesc doar pentru verificari periodice ale site-urilor mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o văd doar ca pe o unealtă. M-am obişnuit cu Mozilla Firefox şi utilizez câteva extensii care (încă) nu au un corespondent pe Chrome. Dar de utilizat, utilizez (când e nevoie), cam orice browser.

      Ștergere
  3. Nu sunt eu o specialista, dar am folosit in paralel, pe computer si pe laptop, Mozilla și Chrome. Cu timpul am renuntat la Mozilla, am avut mult mai multe probleme decat cu celalalt. O mai folosesc doar pentru verificari periodice ale site-urilor mele.

    RăspundețiȘtergere