Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 11 septembrie 2011

Zece ani...


Regretatul gravor Octavian Penda a fost artistul care a semnat macheta mărcii poştale "United We Stand", pusă în circulaţie pentru a comemora victimele atacului din 11 septembrie (click pe imagine pentru mărire).

Dumnezeu să poarte în grija sa sufletele nevinovate pierdute în acest tragic eveniment.

12 comentarii:

  1. Cel mai cumplit atac terorist din istorie! Ma trec fiori si acum cand ma gandesc cum imi rodeam unghiile in fata televizorului acum 10 ani! Duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Geanina: Aşa este, şi eu mi-aduc aminte că mă uitam la scenele teribile transmise live de CNN şi nu-mi credeam ochilor că este posibil aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am crezut că este un film ştiinţifico-fantastic. Abia la a treia reluare, cu greu mi-am dat seama că s-ar putea să fie ceva real. Mintea mea refuza să creadă aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cornelius Ionescu: Aceeaşi senzaţie am avut-o şi eu. Mi se făcuse pielea de găină, la propriu!

    RăspundețiȘtergere
  5. nici eu n-am crezut ca-i real...eram la serviciu si cand am vazut la tv, am crezut ca-i vreun film...nu intelegeam de ce fetele erau asa afectate...trist :( si asta ne face iar sa ne gandim ca suntem muritori

    RăspundețiȘtergere
  6. Rokssana: Aşa este, suntem FOARTE muritori!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred că este un desen în peniţă tipărit (?) pe un tip de carton striat în relief, cu simboluri specifice celor două naţiuni.Aparent sobru dar cu o maximă încărcătură emoţională pentru comemorarea acelor momente incredibile şi pentru solidaritate întru bine şi raţiune.Pot zice doar atât: "God bless America!"

    RăspundețiȘtergere
  8. Marco Polo: Este chiar o gravură originală a maestrului Penda, care poartă atât semnătura lui, cât şi timbrul sec special.
    Mai mult, desenul constituie şi macheta mărcii poştale puse în circulaţie pentru a comemora tragedia.

    RăspundețiȘtergere
  9. desenul are forta....
    evenimentul pe care il comemoreaza....a zguduit lumea....mereu platesc oamenii obisnuiti pentru orgoliile conducatorilor de stat...si pentru ceea ce acesti conducatori vor sa obtina...

    RăspundețiȘtergere
  10. Pandhora: Ai perfectă dreptate, au dispărut câteva mii de suflete nevinovate...

    RăspundețiȘtergere
  11. Salve Max !
    Am urmărit cu foarte mare atenţie documenterele ZEITGEIST . Şi nu fac decât să repet şi eu întrebarea lor : cum şi de ce s-a prăbuşit a treia clădire ? De ce Comisia Congresului American nu poate da nici cea mai mică explicaţie ?
    PS : americanii au pierdut atunci 3.000 de oameni . De atunci în Irak şi Afganistan au pierit pete 6200 de soldaţi şi ofiţeri americani. Şi peste 150.000 de IRAKIENI . Îmi spune şi mie cineva ce se întâmplă acolo ?
    http://antiwar.com/casualties/

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim: Sincer îţi spun că această problemă mă depăşeşte...

    RăspundețiȘtergere