Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 27 septembrie 2011

Asta este realitatea!

Priviţi clipul de mai jos:
În comentariile de pe YouTube se precizezază

"Two women have been jailed for a cunning £54,000 jewellery theft in Leicester's Golden Mile.
A CCTV camera captured the moment quick-fingered Saina Sava deftly slipped a large tray of gold bangles into a thief's pouch built into her skirt. (Keep watching - it's about 1 and a half mins into clip)
At Leicester Crown Court, Saina Sava (38) and Sedra Niculescu (28), Romanians who travelled to Leicester from Luton to commit the offence, were each jailed for 16 months".


Fără cuvinte...

20 de comentarii:

 1. Pai da, si din cauza celor de teapa lor romanii sunt priviti ca ultimii oameni in afara.

  RăspundețiȘtergere
 2. Că bine zicea Eminescu...

  "Cum nu vii tu Ţepeş, Doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!"

  Trist, dureros!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cristi: Am spus în titlu..., asta este realitatea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai dreptate Dana, asta este urmarea lipsei de educaţie, că fug de şcoală ca încornoratu' de tămâie!
  Este tare dureros!...

  RăspundețiȘtergere
 5. Fără cuvinte!
  De aceia suntem priviți așa
  ori unde am merge,din cauza lor!
  Seară minunată!

  RăspundețiȘtergere
 6. Este mare pacat pentru ca un popor precum romanii sa fie numit "tigani", Doar din cauza ca sunt destule persoane care cersesc,fura, in Europa, asta nu inseamna ca toti suntem la fel. Genul asta de oameni o sa ne aduca in stadiul in care sa ne fie rusine ca suntem romani. Din pacate, toti romanii suntem dispretuiti si alungati din cauza unora care au facut destule probleme prin Europa. Asta nu inseamna ca tarile din Europa nu au fiecare cate o parte negativa.Este o mare insulta asupra romanilor, iar acest aspect nu ar trebui trecut cu vederea.

  RăspundețiȘtergere
 7. SoriN: Ai dreptate. Eu am mai fost plecat pe-afară cu serviciul, cei cu care am mai intrat în legătură (de fapt o parte a lor) se mirau că am tenul mai deschis, mai spre şaten... De câteva ori mi-a venit să-mi crape obrazul de ruşine pentru ceva ce eu n-am făcut niciodată.
  Există 'jde organizaţii care papă bani pentru integrarea acestor indivizi în societate, dar nu verifică nimeni pe ce s-au dus acesşti bani.
  Iar ai noştri diplomaţi dorm cu capul între urechi!

  RăspundețiȘtergere
 8. Elena: De aia suntem priviţi aşa!
  Şi tu să ai o seară excelentă!

  RăspundețiȘtergere
 9. traiesc afara si stiu cum e...nu mi-e rusine ca sunt romanca dar nici prea fericita nu sunt! seara faina!

  RăspundețiȘtergere
 10. Geanina: Să fim cinstiţi, cred că nimănui nu-i e ruşine că este român, oriunde s-ar afla în lumea largă... Dar nu poate să nu-ţi fie ruşine de ruşinea acestor indivizi (care, de fapt, lipseşte cu desăvârşire...).

  RăspundețiȘtergere
 11. mi-e rusine....
  mi-e rusine ca traim in aceeasi tara...
  pe oamenii astia...de genul celor din clipul postat de tine nu ii atinge nimic...sunt si rai si cruzi...si cu oamenii si cu animalele....uneori ma inteb daca au ceva sfant in afara de ban?

  RăspundețiȘtergere
 12. Dacă am înţeles eu bine, acele doamne cu basma tocmai au încheiat un fructuos schimb de timbre. Este de remarcat cum emisarele noastre duc peste hotare bunele noastre obiceiuri. Cu câtă delicateţe îşi bagă clasorul doamna din stânga, probabil într-o geantă diplomat care nu se vede. Dacă observaţi, sunt numai doamne acolo, pe când la noi filatelia este o meserie aproape eclusiv masculină. Felicitări pentru postarea acestor momente de neuitat. Românii peste tot!

  RăspundețiȘtergere
 13. Etnia aceasta va deveni tot mai agresivă !

  Discutam odată cu un ţigan mai tânăr şi l-am întrebat : mă Romilă , văd că sânteţi mulţi , puradei mici şi mari , dar unde vă sânt babele şi moşnegii , că nu-i prea văd ?
  Răspunsul lui Romilă : mă , la noi , când unul îi prea bătrân ca să facă treabă , noaptea îi punem perna pe cap şi gata de el !

  RăspundețiȘtergere
 14. Pandhora: Eu nu ştiu ce au sfânt sau dacă au aşa ceva!

  RăspundețiȘtergere
 15. Cornelius Ionescu: Şi încă ce români! Chiar peste tot!...

  RăspundețiȘtergere
 16. Anonim: N-am auzit de aşa ceva, dar cred că este o barbarie!

  RăspundețiȘtergere