Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 8 ianuarie 2014

Francatură din patru culori la "Căişori"

Zilele trecute s-a vândut un frunos plic oferit pe eBay de către un vânzător din Canada. Este o trimitere recomandată loco, expediată în Capitală de la oficiul poştal central (care se găsea în Palatul Poştelor, de pe Calea Victoriei). Click pe imagini pentru mărire.


Este posibil ca trimiterea să fie expediată de un colecţionar, având în vedere distanţa extrem de scurtă între locaţiile Palatului Poştei şi a destinatarului (vreo zece minute de mers pe jos), dar ştampilele de pe verso (chiar dacă au aceeaşi dată) mă fac să trag concluzia că plicul a "mers" prin poştă.
Francatura însumează 35 bani (10 bani tarif pentru o scrisoare loco din prima treaptă de greutate, plus 25 bani taxa de recomandare).
Corespondenţa este una frumoasă şi bine păstrată. Plicul a fost vândut cu 108 dolari (fără cheltuielile anexe), după 10 biduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu