Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 24 septembrie 2011

"Timbrele, în epoca poştei electronice"

Sub acest titlu, în cotidianul Adevărul a fost publicat ieri un interviu realizat cu Leonard Paşcanu, singurul filatelist român acreditat ca expert în AIEP (Asociaţia Internaţională a Experţilor Filatelici), semnat de ziaristul Mihai Mincan.

Vă recomand cu căldură parcurgerea acestui interviu nu datorită numelui celui intervievat, ci a unor sfaturi pe care nu le puteţi găsi în nicio lucrare sau publicaţie periodică de specialitate. Îl puteţi găsi aici.

2 comentarii:

  1. In sfarsit, apare un articol de prezentare si promovare a filateliei ceva mai legat, in presa nationala. Bine punctate "istoriile", dar mie mi-a placut rememberul inceputurilor filatelice ale lui Leonard Pascanu si, in mod deosebit, capitolul povetelor legate de "studiul timbrelor". Drept pentru care voi ataca problema in postarea urmatoare. Nu ma-nsel cand spun ca incep sa se miste putin lucrurile, asa-i Max?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu ce să-ţi spun, Daniel, încă sunt tare multe de făcut. Iar cei dispuşi încă să mai facă ceva parcă se împuţinează pe zi ce trece.
    Eu nu prea mă înfierbânt, pentru că am văzut multe şi am trecut prin multe în viaţă, dar trag şi eu speranţa că poate-poate vom ajunge la normalitate...

    RăspundețiȘtergere