Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Acuş-acuş vin Sărbătorile... Ce ţi-ar plăcea să primeşti în dar?


Timpul trece repede. Aşa de repede, că nici nu ne dăm seama... Umblând pe blogurile pe care le urmăresc sau ascultând câte o melodie, am ajuns şi la addicted, care mi-a pus această întrebare.

Sincer, încă habar n-am! Sărbătorile ne bat la uşă, dar parcă aşa de mult mai este... Păi, în primul rând, mi-ar plăcea să primesc câte o vedere frumoasă, dar nu pe mail, ci prin poşta aia veche, adică în plic şi cu timbre!... Că parcă am uitat să scriem scrisori adevărate... Mi-ar mai plăcea să primesc o carte frumoasă, dar parcă, zău, n-aş refuza nici un bilet pentru vreo călătorie frumoasă. Că ne-om întâlni cu prietenii la câte-o atenţie, asta-i altă chestie. Probabil că vom sta la un pahar de vorbă şi ne vom simţi bine. Vom deschide iarăşi albumul cu amintiri, ne vom bârfi şefii, sau alte chestii din acestea, domestice. Important este că vom fi între prieteni!

Voi ce ziceţi, aveţi ceva deosebit în plan pentru sărbători?

14 comentarii:

  1. Salut Max !

    Pentru mine e prea devreme . De obicei îmi fac planuri în ultimul moment . Nu ştiu sigur ce mi-ar place pentru că prefer surprizele , niciodată nu aleg ce-aş vrea să primesc sau unde aş vrea să merg cu mult timp înainte .

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, SoriN!
    Cred că aici avem aceleaşi gusturi, surprizele sunt întotdeauna mai plăcute. Dar m-a "prins în corzi" Addicted şi aşa e frumos, să dai un răspuns atunci când eşti întrebat. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai e mult pana atunci si nu-mi place sa-mi fac planuri. Eu nu-mi doresc nimic material,consider ca am tot ce imi trebuie, vreau doar sa fiu sanatoasa si...inca ceva. :)Am sa ii scriu lui Mos Craciun, nu m-a refuzat niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai mare dorinta pe care o am e sa fiu in casa mea la craciun, adica in apartamentul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru mine e devreme sa ma gandesc la mos...dar cum atunci cand ti se pune o intrebare e frumos sa raspunzi:)...ma gandesc ca mi-as dori (sper sa citeasca si mosul)...mi-as dori sa-mi schimbe masina :). seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. lunapatrata: Treaba cu scrisoarea chiar îmi place! Să îţi dea Dumnezeu tot ce îţi doreşti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Zodrac: Cred că asta îmi doresc şi eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Geanina: Eu îţi urez să ţi se împlinească dorinţa, chiar dacă e devreme.
    Şi tu să ai o zi excelentă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am strans decat vreo doua caiete studentesti cu dorinte:). acum nadajduiesc sa nu se implineasca toate odata:)!

    RăspundețiȘtergere
  10. RobertN: Cred că ai dreptate, poate apărea şi cealaltă faţă a problemei, cred că ştii cum se spune, "ai grijă ce-ţi doreşti, ca să nu se împlinească". Dar sunt sigur că nu este cazul tău. Dar cel puţin un lucru ştiu că ţi-l doresc: să-ţi dea Dumnezeu sănătate, că-i mai bună decât toate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Adev[rat,acuș-acuș!Cum zboară timpul!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. tu1074: Eu unul, chiar nu ştiu cum au trecut până acum aşa de repede opt luni din anul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  13. n-avem inca planuri :(
    nu-mi doresc nimic material...mi-ar placea sa fiu impreuna cu ai mei...

    RăspundețiȘtergere
  14. Rokssana: Cred că acesta este cel mai înţelept lucru.

    RăspundețiȘtergere