Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 29 iunie 2015

eBay şi PayPal se despart

Cele două entităţi se vor separa complet începând cu data de 17 iulie a.c. Motivele au fost dicutate deja pe zeci de site-uri şi bloguri, iar utilizatorii entităţilor au fost înştiinţaţi despre problemă, scrie eCommerceBytes.

(sursa)

Potrivit unui oficial al PayPal, pentru internauţii care utililizează serviciile de comerţ electronic lucrurile nu se vor schimba (sau cel puţin nu într-un mod dramatic). După separare, serviciile celor două companii de sine stătătoare vor putea fi accesate separat, prin intermediul conturilor existente.

Începând cu 17 iulie serviciile de asistenţă pentru clienţi vor trebui apelate separat pentru eBay şi separat pentru PayPal.

Pentru utilizatorii români recomand parcurgerea cu atenţie a condiţiilor de executare a serviciului anunţate pe mail de către fiecare entitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu