Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 20 aprilie 2014

Colecţie de clasice româneşti

Din nou este vorba despre o acumulare oferită pe un portal online (nu prea îmi vine să-i spun colecţie din cauza calităţii pieselor), dintr-o categorie care începe să fie întâlnită mai rar în astfel de medii.


Este vorba despre 85 de foi de album pe care se află fixate cu şarniere sau cu poşete diverse piese clasice româneşti din perioada 1865-1872, atât neuzate, cât şi obliterate. Marea majoritate a pieselor nu au avut un nivel prea înalt de calitate (cred că acesta a fost principalul motiv din cauza căruia eu nu i-am spus "colecţie"). Totuşi, pentru colecţionarii cu mai puţină experienţă am considerat că este bine să prezint lotul în cauză.
El a fost disputat de 5 amatori, care au înaintat 13 biduri. Preţul final al colecţiei a ajuns la 1.350 dolari.
Pentru cei care doresc să înveţe am făcut un fişier PDF (sub 6 MB mărime) conţinând fotografiile celor 85 de planşe, aşa cum au fost ele postate de către vânzător. Puteţi descărca fişierul PDF pentru vizualizare sau salvare pe propriul calculator de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu