Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 23 aprilie 2014

O nouă sesiune de finanţări nerambursabile pentru proiecte editoriale

Printr-un comunicat de presă dat astăzi publicităţii, Administraţia Fondului Cultural Naţional a anunţat lansarea sesiunii de finanţare II/2014 pentru proiecte editoriale, sesiune care urmează să se deruleze pe perioada cuprinsă între data semnării contractului de finanţare, până la 15 noiembrie a.c. Pentru această sesiune de finaţare este disponibil un buget de 2 milioane de lei.

Bugetul alocat urmează să fie repartizat pe următoarele capitole:
- 1.100.000 lei - carte;
- 600.000 lei - reviste şi publicaţii culturale;
- 250.000 lei - proiecte media noi (inlcusiv online);
- 50.000 lei - revervaţi pentru contestaţii.

Lucrprile pentru care se poate solicita finanţarea trebuie să fie, conform tematicii stabilite de Consiliul de Administraţie al AFCN: ediţii critice şi titluri de referinţă ori lucrări specializate; debut; publicaţii pentru copii şi adolescenţi; teme referitoare la diversitatea multiculturală.

Suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect cuprinzând cel mult zece titluri este de 50.000 lei. Pentru finanţare nu sunt admise titluri editate sau reeditate în ultimii 30 de ani.

Termenul limită până la care se pot înscrie proiectele este 23 mai 2014, ora 16.00.

Persoanele interesate pot afla mai multe informaţii pe pagina AFCN, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu