Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 24 aprilie 2014

Lot de ilustrate vechi, frumoase

Cine urmăreşte blogul, poate că a văzut în subsolul oricărei pagini semnalarea unor loturi existente pe eBay, jos de tot. Zilele trecute am pus pe blog un script cu un link către lotul pe care îl semnalez şi în imaginile de mai jos. M-am hotărât să fac acest lucru deoarece mai am şi cititoi tare grăbiţi, care se uită "în diagonală", rapid, peste semnalări, neavând curiozitatea să vadă despre ce este vorba.

Ieri, un cititor mă întreba pe mail: "ce au avut acele patru ilustrate că s-au vândut cu o sută de dolari?"
Păi de avut au avut ele ceva dacă s-a "aruncat" cineva să le cumpere, numai că n-au fost patru ilustrate, ci vreo 18!

Toate erau anterioare anului 1910, toate erau circulate, şi am avut chiar şi eu un moment în care am fost oarecum nehotărât, mai-mai să mă "arunc" şi eu. Dar pentru că nu sunt un cartofil împătimit şi pentru că francaturile şi ştampilele contează mai mult pentru mine decât faţa ilustrată a acestor piese, am renunţat să particip la licitaţie: am avut dreptate, pentru mine nu merita efortul. Lotul a fost vândut cu 191 dolari, după 16 biduri.

Puteţi admira mai jos ilustratele cu pricina.


Un comentariu: