Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 5 decembrie 2013

O varietate la o marcă modernă a "sărit" bine

Zilele trecute, pe eBay a fost oferită o varietate din care s-au mai vândut recent vreo trei exemplare. Este vorba de marca de 55 bani din emisiunea "Automobile româneşti" din 1975, la care lipseşte culoarea neagră (valoarea nominală, legenda şi textul). De această dată însă varietatea a fost oferită într-un bloc de patru mărci, margine de coală.


Marca izolată de deasupra este varianta normală, fără varietatea amintită.
Blocul a fost vândut pentru 610 dolari (fără cheltuielile aferente), după numai 2 biduri.
Cred că dacă s-ar oferi în zilele următoare o piesă similară, ea nu va mai atinge însă acest nivel de preţ (e doar opinia personală).

4 comentarii:

  1. Sigur nu se va mai vinde alta. Blocul de patru in cauza a fost achizitionat de un expozant canadian care are unul dintre cele mai bune exponate de filatelie tematica "AAA All About Automobiles". Il urmaresc de mai bine de 7 ani si anual face un upgrade puternic la acest exponat. De aceea are numai medalii de aur la mondiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo lui, este încă o dovadă că piesele deosebite sunt necesare chiar şi pentru colecţiile tematice.
      Mulţumesc pentru completare!

      Ștergere
  2. To pe eBay s-a mai vandut un bloc cu aceeasi eroare la 367 USD.
    As zice ca este un exemplar mai spectaculos decat cel de mai sus.

    http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&CurrentPage=MyeBayNextSummary&ssPageName=STRK:MESW:ALLX&_trksid=p5039.m2295.l3914

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că e bun linkul. Dar ştiu blocul, urmăresc aproape toate preţurile pentru că am nevoie de ele pentru catalog.

      Ștergere