Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 2 decembrie 2013

A fost publicat şi (încă) mai este disponibil un nou catalog

La sfârşitul lunii trecute a văzut lumina tiparului un nou catalog, o premieră pentru domeniul respectiv şi în acelaşi timp o premieră şi în cadrul literaturii de specialitate din România. Este vorba despre lucrarea lui Octavian Tăbăcaru, Catalogul corespondenţei "K.u.K. FELDPOST", o lucrare mai amplă din care în acest moment sunt disponibile primele doiă volume ale părţii I-a.


Lucrarea se axează pe descrierea, catalogarea şi evaluarea cărţilor poştale militare de campanie utilizate de armata austro-ungară pe parcursul Primului Război Mondial.
Cele două volume au fost realizate în format B5, însumând 1.008 pagini integral color (volumul 1 - 606 pagini, volumul 2 - 402 pagini). Catalogul a fost redactat integral bilingv, în limbile română şi engleză.
În cuprinsul său se pot regăsi 1.750 poziţii, descrise şi evaluate prin punct valorice.

Orice persoană interesată îl poate contacta pe mail direct pe autor, la adresa octavian500198@yahoo.co.uk.
Cele două volume pot fi achiziţionate la un preţ de 80 euro, la care se adaugă cheltuielile de ambalare şi expediere. Există şi posibilitatea personalizării copertei catalogului, precum şi distribuţia unei părţi a lucrării pe CD/DVD. Plata contravalorii se poate face şi utilizând PayPal, dar aceasta presupune şi un comision suplimentar. Cel mai nimerit lucru însă este ca persoanele interesate să îl contacteze pe autor, în vederea stabilirii condiţiilor concrete de plată şi de expediere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu