Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 29 aprilie 2012

În continuare, se aruncă banii pe prostii

De multe ori stau şi mă minunez cum dorinţa unora de a câştiga cu orice chip din chilipiruri îi aduce în situaţia de a lua ţepe. Partea amuzantă (pentru mine) apare atunci când văd şi pe ce spânzură unii banii, pe ce tipuri de falsuri de doi bani, aşa de grosolane încât ar putea fi recunoscute şi de un puşti de şcoală generală... Vă dau ultimul exemplu pe care l-am întâlnit.


Chestia asta nu seamănă cu un original nici să-l pici cu ceară! Partea amuzantă e că unii s-au "bătut" pe caricatura asta, care a fost vândută în final cu 55 dolari. În sine, suma n-ar fi mare, dar vorbeşte destul de bine de diletantismul vânătorilor de chilipiruri.
De ce m-ar interesa pe mine treaba asta? Păi bine, atunci când "isteţul" care şi-a tras-o singur va descoperi pe ce a aruncat banii, nu va vorbi de prostia lui, ci va face reclamă negativă clasicelor româneşti, pe motivul că sunt mai multe falsuri decât originale. Mai aşa se întâmplă mereu...

2 comentarii:

  1. Cine nu știe că ăsta-i un fals,mai bine să se lase,eu așa cred !!!
    Ce face în cazul când are în față un fals de mai bună calitate ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când eram mai tânăr, mă mai uitam şi eu la aşa ceva, aş minţi dacă n-aş recunoaşte. Dar atunci când nu te pricepi, e indicat să întrebi pe cineva cu experienţă (eu am avut norocul să am pe cine întreba). Procedând astfel, ajungi să înveţi, începi să capeţi experienţă.

      Ștergere