Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 1 aprilie 2012

Francatură grea la "Efigii"

Chiar astăzi vorbeam cu cineva legat de puterea de francare a valorii de 5 lei din emisiunea Efigii, 1903. Această valoare a circulat (oficial) mai mult decât indică catalogul Michel. Dacă mai ţin bine minte, ing. Călin Marinescu a publicat un articol pe această temă în revista Filatelia.
Piesa de mai jos a fost oferită la licitaţia casei germane Schlegel în luna februarie a.c. Plicul are ştampilă de sosire, fiind expediat în 1913. Se mai cunosc astfel de piese.


2 comentarii:

  1. Salutare Max, te anunt, caci din cate imi amintesc, erai fan al proiectului, de faptul ca a aparut episodul 10 din comparatiile dintre prezent si trecut. Poate arunci un ochi sa imi spui o parere! Salutare si toate bune.

    PS: Regret enorm ca nu am timpul necesar pentru a-ti lasa comentarii la articole, insa, dupa cum ma stii, sunt certat cu timpul liber. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am să mă uit Ciprian. Problema e că şi eu stau cu timpul la fel de prost, dar de ajuns, voi ajunge sigur.

      Ștergere