Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 5 august 2011

Mulţumiri necesare

Am observat în ultima statistică a ZeList câteva linkuri noi către umilul meu blog. Chiar dacă aveam deja în blogrollul meu blogurile cu pricina (pentru că le-am vizitat şi mi-au plăcut), asta nu înseamnă că nu trebuie să adresez mulţumiri pentru bunăvoinţa ce mi s-a arătat.

Nu pot să spun decât că puteţi conta pe prietenia mea.

10 comentarii:

  1. Eu nu prea ma plimb prin blogosfera, asa ca ma bucur cand gasesc intamplator ceva ce merita citit, cu informatii utile sau hobbiuri......bine scrise si frumos administrate
    Asa ca e o placere sa te am in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. minoki: Mare pacoste că nu am observat ceva până acum, foarte bine că ai comentat. Eu am un obicei, de care vreau să mă ţin: în momentul în care dau peste un blog care îmi place, fac câteva operaţiuni: îl urmăresc public (dacă e pe Blogger), îl introduc în readerul meu de RSS, apoi îl introduc şi în blogroll. Uite că la unul din blogurile tale am uitat o operaţiune dintre cele enumerate mai sus. Dar am remediat problema.
    În concluzie, ţin să-ţi mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. hapi2233: Mulţumesc Hapi, plăcerea este reciprocă, să ştii! Şi eu am citit la tine chestii care mi s-au părut interesante şi pe care nu le ştiam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu sau fara zelist, eu ma bucur din suflet ca esti atat de prezent pe blogul meu. :) Si nu spun asta doar asa, ca sa spun...

    RăspundețiȘtergere
  5. lunapatrata: Mulţumesc frumos, Shanya. Să ştii că plăcerea este de partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie imi pare bine ca te-am gasit, desi imi este tot mai greu sa ma intind pe blog, imi plac atat de multi...si mi-ar placea sa am si timp pentru ei. Ma feresc sa intru pe bloguri noi, mai nou, de frica sa nu gasesc din nou ceva ce ma atrage :))
    zelist-ul are si pacatele lui, imi arata si ma arata la link disparut, cand eu nici n-am scos pe cineva din lista si nici nu m-au scos ceilalti...cine stie cum functioneaza, am indoieli ca e corect, corect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cleo: Cam aş apăţesc şi eu. Am constatat că începe ziua să aibă prea puţine ore, iar atunci când mai am şi de muncă la birou, parcă sufăr! Stau ca orbetele până la unu-două noaptea, să "casc" gura pe bloguri. Dar nu-mi pare rău. Am dat peste lucruri frumoase şi oameni minunaţi!
    Eu n-am stat să verific ce-i prin ZeList, mă uit numai la chestia cu linkuri, că nu am altă soluţie să văd cine are linkuri către mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pot sa vad si eu acest lucru fara sa fiu inscrisa in ZeList?

    RăspundețiȘtergere
  9. hapi2233: Hapi, te rog să mă crezi că habar n-am! Ce ştiu este că în Google există o comandă la căutare avansată, care-ţi poate arăta ce site-uri linkează către site-ul tău, dar eu am încercat-o şi dă rateuri (mie îmi arată 0 pagini, ceea ce nu este real).
    Dar nu te costă nimic dacă te înscrii pe zelist, mai mult - îţi apare blogul în lista lor şi poţi avea vizitatori mai mulţi. Iar articolele cu multe comentarii (am văzut că ai) apar şi în fluxul lor de RSS.
    Acum, vezi că şi ei au un blog, eu nu îl urmăresc, dar poate găseşti acolo mai multe răspunsuri.

    RăspundețiȘtergere