Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 4 noiembrie 2015

Ghicitoare filatelică din 1936

Nu este chiar o ghicitoare, ci o corespondenţă cu conţinut filatelic. Un colecţionar român îi transmitea corespondentului său din franţa detalii cu privire la o emisiune de mărci poştale nedantelate.
Mai bine citiţi singuri:


Ghici ghicitoarea mea: despre ce emisiune este vorba?

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Scrie ceva despre valoarea nominală de pe timbre. Nu cred că este vorba despre "costume".

      Ștergere
  2. Buna seara,
    Cred ca este vorba despre seria ''Semicentenarul Independentei'', din 1927, 12 valori, nedantelate, care exista fara indicatia valorii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,
    Cred ca este vorba despre seria ''Semicentenarul Independentei'' din 1927, 12 valori, care exista si nedantelate, fara indicatia valorii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a atras atenţia cum, în câteva cuvinte, respectivul filatelist a dat dovadă de francheţe, cunoştinţe vaste şi expertiză filatelică. Interesant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate că unora li s-ar părea de râs, dar am descoperit în astfel de corespondenţe semnalări ale unor erori care nu se regăsesc astăzi în niciun catalog.

      Ștergere