Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 18 februarie 2014

Preţuri interesante pentru mărci moderne

Săptămâna trecută au fost vândute pe un portal online câteva loturi de mărci româneşti moderne, care au avut realizări interesante, în opinia mea.

Un lot a avut în componenţă o coală mică ceva mai rară şi mă aşteptam să obţină un preţ final ceva mai răsărit. Click pe imagini pentru mărire.


Pe blocurile de mai sus a fost o oarecare întrecere, înaintându-se 55 de biduri. Preţul final al lotului a ajuns la 261 dolari. Mă aşteptam, oarecum. Alte două loturi însă au avut preţuri finale la care nu m-aş fi gândit.


Această jumătate de coală a fost vândută cu 45 dolari, după 24 de biduri. Preţul mi se pare bun, încondiţiile în care marca respectivă (din 1965) este una comună, cu un tiraj de 3 milioane de exemplare şi cu o cotă în Michel de doar 1 euro. M-am gândit (după ce am văzut preţul final) că ar putea fi vreo greşeală sau vreun preţ manipulat (că se mai poartă, unii folosindu-se de "ridicători"). Dar la câteva zile, acelaşi vânzător a oferit şi cealaltă jumătate a colii.


Acest bloc a realizat un preţ final de 43 dolari (după 8 biduri).
Am senzaţia că dacă aceleaşi piese ar fi fost oferite de alt vânzător, preţurile finale ar fi fost mai mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu