Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 16 noiembrie 2011

S-a lansat o nouă publicaţie...

...de care am aflat abia aseară. Noroc cu un prieten, care conduce o societate de distribuţie de presă.

Până în prezent au fost scoase pe piaţă primele două numere, care au fost distribuite gratuit. Eu nu am văzut fizic decât numărul 2, care este imprimat în condiţii grafice deosebite.

Printre altele, publicaţia se adresează şi pasionaţilor, şi colecţionarilor de artă. În cel de-al doilea număr este făcută o recenzie la o licitaţie a uneia dintre cele mai cunoscute case specializate din lume.

Pagina de web a publicaţiei pare să fie încă "under construction", dar totuşi primele două numere se pot lectura în format digital. Faceţi click pe coperta fiecărui număr şi veţi fi direcţionaţi către formatul digital respectiv.



Dacă doriţi mai multe informaţii, puteţi afla din cuprinsul celor două numere. "Vinovată" pentru noul titlu este, după cum se specifică în caseta tehnică, societatea Lotus Publishing Media.

Pe partea filatelică m-au dezamăgit puţin, pentru că se cam vede că materialul respectiv a fost lucrat de un nespecialist. "Zgârie" puternic folosirea cuvântului "matcă" în loc de "marcă" (evident - poştală, n-are treabă cu apicultura...).

Probabil că lui Ninu s-ar putea să-i placă articolele referitoare la ceasuri (mie nu-mi spun nimic, pentru că nu mă pricep, mă uit şi eu la poze...).

12 comentarii:

  1. Din cate se vede e o revista interesanta, nu cred ca sunt multe publicatii de acest gen la noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi: Eu mai ştiu una, dar este cu circuit închis, nu ajunge decât acolo unde vrea editorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult ! :))) intradevar ceasurile sant frumoase... din pacate sant prohibite pentru oamenii normali, de aceea ma feresc sa discut despre ceasuri "de fitze" mai ales ca unele de 100.000 de euro ca si calitate a mecanismului sant sub un Seiko de 1000 de Euro. Asa sant si ceasurile din aceste reviste... echivalentul pitipoancelor care apar prin tabloide. Prefer un ceas Atlantic oricarui ceas smecher cu smaralde si incrustat cu aur roz :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ninu: Probabil că ai dreptate, eu nu mă pricep deloc la ceasuri şi m-am gândit că ţi-ar face plăcere să le vezi, ştiindu-te pasionat aşa cum sunt eu pasionat pentru timbre... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. O adevarata delectare pentru ochi, aceasta revista. Ma bucur ca exista si in format digital si ca am aflat de asta ! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Zina: Şi eu îţi mulţumesc! Văd că nu s-au prea omorât cu PR-ul şi tocmai colecţionarii n-au prea flat despre ea...

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite asta chiar poate fi interesant de urmarit si citit :) Cat despre matca :))..se gandeam omul la miere :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cris-Mary: Mai ales de către doamne şi domnişoare!... :))
    Habar n-am la ce se gândea, dar uite-aşa se apucă toţi habarniştii să scrie despre ce nu se pricep!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sophie: Plăcerea este a mea! Şi eu îţi mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca poza care face reclama la Mercedes-Benz-ul cu urechiuse de Playboy bunny e o idee reusita. Stiati ca dl. Benz a fabricat prima masina cu banii sotiei sale Bertha, insa dansa nu a avut voie sa-si puna numele pe patent deoarece in acele vremuri o femeie care era casatorita nu avea drept la astfel de proprietate cf. legilor din vremea aceea (1886) din Germania ? Insa d-na Bertha Benz nu a devenit prea pesimista, ci chiar a contribuit la a face reclama la acea prima masina, conducand-o singura in 1888, si luandu-i cu dansa si pe cei doi baieti ai ei de 14 si 15 ani, intre Mannheim si Pforzheim, orasul ei natal. In timpul acestui drum a trebuit sa inventeze ceva deoarece se tocisera deja franele si a inventat garniturile de frana !

    RăspundețiȘtergere
  11. Rudolp Aspirant: Nu ştiam detaliile, pentru că nu sunt prea pasionat de maşini. Dacă îmi spuneai ceva de timbre, cred că se schimba situaţia.
    Mi-am aruncat un ochi pe Wiki, uite detalii:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes_%28car%29
    precum şi aici:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz

    RăspundețiȘtergere