Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 30 noiembrie 2011

Oficiile poştale sunt închise pe 1 Decembrie

CN Poşta Română SA îşi informează clienţii, printr-un comunicat de presă, că în data de 1 Decembrie 2011, Ziua Naţională a României, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise.

În consecinţă, este posibil ca trimiterile poştale, prezentate în datele de 29 şi 30.11.2011, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie, context în care se va acorda o atenţie sporită pentru distribuirea coletelor poştale care conţin alimente (datorită gradului sporit de perisabilitate).

De asemenea, presa cotidiană şi periodică ce va apărea în data de 1 Decembrie (dacă este cazul) va fi distribuită în data de 2 decembrie 2011.

16 comentarii:

 1. La anul mi se pare ca si 30 noiembrie va fi zi libera.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cristi: Cred că da, a fost adoptată tacit de parlamentari, parcă aşa am citit de dimineaţă pe fluxuri.

  RăspundețiȘtergere
 3. E bine. Oricum, nu lucreaza sambata, nici duminica, nici de sarbatori, deci, mai lucreaza vreo 200 de zile pe an. Prea mult! Ar trebui sa lucreze din 3 in 3 zile.

  RăspundețiȘtergere
 4. Era de asteptat sa nu se lucreze, fiind ziua Romaniei!

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim: Nu ştiu ce fac ei, dar eu lucrez oricând e nevoie, indiferent dacă e sâmbătă sau duminică. Dar mâine este, orişicât, sărbătoarea naţională!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu cred că mor mulți de necaz la câte scrisori se trimit (din păcate) în ultima vreme...

  RăspundețiȘtergere
 7. Octo Cat: Cred că da... Dar mai este câte-un cârcotaş care-ar avea treabă chiar şi de ziua asta...

  RăspundețiȘtergere
 8. La mulţi ani România!
  La mulţi ani tuturor românilor!

  RăspundețiȘtergere
 9. Salut Max. In primul rand iti urez un sincer la multi ani! In cel de-al doilea rand, as dori sa te intreb daca nu ai fi tentat sa faci parte dintr-o echipa de bloggeri ce vor evolua pe un blog in comun; vom fi maxim 3 sau 4 bloggeri ce vom scrie cat de des vom putea pe orice subiect, ca doar e blog. Deocamdata siteul este pe domeniu .blogspot.com dar asta nu ar trebui sa fie o problema. Daca te gandesti la un raspuns te rog da-mi un reply aici. Toate bune!

  RăspundețiȘtergere
 10. la multi ani azi de ziua noastra a romanilor!
  la nulti ani Romaniei!

  RăspundețiȘtergere
 11. Senatorul.com: Îmi pare rău, nu cred că am timp la dispoziţie şi pentru aşa ceva. Dar mulţumesc pentru ofertă.

  RăspundețiȘtergere
 12. @Max Peter: Imi pare rau, scrii foarte bine si esti apreciat. Oricum, multumesc pentru raspunsul rapid. O zi placuta in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 13. Senatorul.com: Mulţumesc pentru apreciere, dar deocamdată meseria mea nu este de blogger, mai am multe altele de făcut.

  RăspundețiȘtergere