Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 1 noiembrie 2011

Ce v-aduce Moşul vouă?...

Am primit iar o leapşă de la Andera, care întreabă ce ne-ar place să ne aducă Moşu'...
He he... e o chestie grea. Nu pentru că n-aş vrea să-mi aducă şi mie Moşu' ceva, ci pentru că am cam fost luat pe nepregătite (nu-i prea devreme?)...






Cel mai tare ar fi să-mi aducă Moşu' o ladă plină cu timbre... (necazul este însă că nu prea e şi el colecţionar, cel puţin n-am auzit de aşa ceva...). Oricum, pe partea filatelică, nu ştiu ce mi-ar trebui, că pentru colecţie nu prea mai găsesc piese interesante. Poate că aş avea nevoie de puţin mai mult timp liber, să-mi bag nasul prin nişte cutii şi plicuri care s-au tot adunat în ultimii cinci-şase ani şi cred că le-ar cam veni rândul la puricat.

Am adunat o grămadă de mărci din perioada postclasică, care stau şi mă aşteaptă... (poate un cadou frumos ar fi să descopăr ceva interesant!).

Pe partea cu calculatoraşele, iar nu cred că mi-ar mai trebui ceva. Poate la fel, tot ceva mai mult timp, că ar trebui să-mi "curăţ" laptopul (ar avea nevoie de o reinstalare a sistemului). Dar, vorba Anderei, poate mă gândesc să-mi schimb telefonul. Sunt câteva modele care îmi cam fac cu ochiul, dar nu ştiu în ce măsură m-ar satisface abonamentele la un smartphone (că oriunde te-ai duce, şmecherii te taxează la greu pentru trafic!).


Chestia e că mă gândesc la bunătăţurile pe care (mai mult ca sigur) le va face a mea doamnă... Deja simt că mă satur numai când mă gândesc!

La voi cum e treaba cu lista pentru Moşu'?

Vă invit la o poveste micuţă. Cine vrea şi are timp!

16 comentarii:

  1. eheee...mie o viata completamente noua, tara noua, munca noua, limba ...alta limba, un inceput la 360 grade. :))
    'decat'sa ma tina curelele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca la telefon m-am gandit si eu vazand postarea Andreei. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cleo: Păi şi atunci să-ţi spun "să fie într-un ceas bun"? Mă faci curios!

    RăspundețiȘtergere
  4. De fiecare data cand intru la tine imi aduc aminte sa iau la rasfoit glasoarele cu timbre, glasoare la care nu s-a mai umblat de nu stiu cand... :)) Asta asa ca o paranteza. :D
    Deci e cert ca am dat mai multor persoane de gandit cu telefonul meu... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) v-ati apucat deja de scris "lista de dorinte" catre Mos Craciun?! oooo! Înca nu ma pot gândi la asa ceva...dar începând cu 1 decembrie, când spiritul sarbatorilor animat de târgurile de iarna si vitrinele colorate va cuprinde încet încet orasul, voi prelua leapsa ;)
    Mi-a placut lista ta! :)) Eu mi-as dori zile de concediu cu 40 de ore si zile de lucru cu doar 6 ore :)) Bineîntele ca mai vreau doua duminici si trei sâmbete pe saptamâna! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristi: Eu mă gândesc doar aşa... îmi zic "poate", că mare nevoie de el nu prea am, pentru că mai tot timpul stau la desktop şi am net la discreţie. Nu prea sunt eu mobil, iar în meseria mea, un smartphone nu face două parale. Nici măcar cu o tabletă nu aş prea avea ce face (prefer să navighez "elegant" de pe desktop sau laptop, nu-mi plac fiţele deloc).

    RăspundețiȘtergere
  7. Andera: Păi s-ar putea să-ţi urmeze exemplul... :)) Eu încă mă mai gândesc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen: Aşa am spus şi eu, cred că e un picuţ cam devreme...
    Dar şi mie îmi place lista ta (sper să nu vadă şefu' asta...). Cred că vom avea multe lucruri frumoase de citit de luna viitoare, abia aştept! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. oooo, Moşuuu! Îl ador pe Moşu', ador luna decembrie! Ce sunt eu cu gura până la urechi mai mereu, să mă vedeţi în preajma sărbătorilor! :D

    Ce-mi doresc eu de la Moşu'? Orice; iubesc mai mult surpriza cadoului, decât cadoul în sine! Şi o castană cu fundă roşie de-aş primi, aş fi fericită! Bineînţeles, dacă o lasă sub brad, altfel revizuiesc fericirea! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Dana Diaconu: Frumos! Asta era ideea pe care o aveam şi eu (dar, din păcate, uite că n-am spus-o). Până la urmă, tot gestul "Moşului" contează, nu cadoul în sine... :))

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu iubesc luna decembrie...iubesc sa fac cadouri si natural...sa primesc :)
    ce mi-as dori? in oameni...mi-as dori sa-i am aproape pe cei dragi dragi mie...in obiecte...hmmm...mi-ar placea un ceas cu toate ca in general nu port dar acum simt ca tare imi doresc unul :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Pandhora: Cam acelaşi lucru îmi doresc şi eu în final (deşi în articol am mai spus eu multe...), bine - cu excepţia ceasului - că nici eu nu port. Poate că cele mai bune lucruri sunt liniştea şi sănătatea...

    RăspundețiȘtergere
  13. O calatorie ... chiar undeva aproape, cu familia, o drumetie la munte, sa vad crocusii galbeni, ce infloresc acum si ciclamele salbatice ... Si zile fericite, dar astea nu le daruieste nimeni, trebuie sa existe saminta in noi ...

    RăspundețiȘtergere
  14. DANI: Îmi place că eşti realistă, îmi mai place pentru că îţi place frumosul şi gândeşti pozitiv. Dacă mi-ar sta în putere, ţi-aş da cu mare plăcere astfel de cadouri... :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca-mi aduce un dram de sanatate, ii pup mana!

    RăspundețiȘtergere
  16. Zamfir de Turda: Păi îţi doresc să te audă! :))

    RăspundețiȘtergere