Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 14 august 2014

Perfin pe o carte poştală

Urmăresc, de regulă, cu atenţie toate piesele din epoca Spicului de grâu, uul din domeniile mele de interes în ceea ce priveşte utilizarea tipurilor şi a planşelor. Piesele circulate mă interesează pentru a putea să încadrez în timp utilizarea anumitor piese.
Prima dată nici nu observasem particularitatea piesei de mai jos, dar atenţia mi-a fost atrasă de preţul final de vânzare: 54 dolari (după 11 biduri) pentru o piesă absolut comună din punctul de vedere al francaturii, circulaţiei şi tarifului. Abia după aceea am observat şi perfin-ul executat direct pe cartea poştală (click pentru mărire).


Desigur, fiecare este liber să colecţioneze orice îşi doreşte. Personal însă sunt foarte sceptic în justeţea investiţiei în astfel de piese (ştiu că sunt unii care mă vor înjura, dar este treaba lor, am destule argumente în sprijinul opiniei mele).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu